Ελληνική παραδοσιακή Μαγειρίτσα όπως πρέπει να είναι. Μαμαδίστικη συνταγή πεντανόστιμη και εύκολη.
Greek traditional Mageritsa with egg and lemon. Mom's recipe, delicious and easy.
Πλένουμε καλά τα άντερα και την συκωταριά μας. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και βάζουμε την συκωταριά και τα άντερα βράζουμε για 5-10 λεπτά . Ψιλοκόβουμε την συκωταριά και τα έντερα τα πλένουμε πολύ καλά και βάζουμε λίγο ξύδι. Αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε την συκωταριά το μαρούλι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ρύζι.. Βάζουμε νερό ίσα να φτάσει σε σημείο που θα το βλέπετε σε κατσαρόλα συμπληρώνετε νερό ενδιάμεσα αν χρειαστεί. Βράζουμε για μιάμιση ώρα σε σιγανή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε το ρύζι βράζουμε για αλλά 15 λεπτά και αυγοκόβουμε.