Ο πιο τραγανός σιροπιαστός Μπακλαβάς στον κόσμο με 50 φύλλα και 4 στρώσεις καβουρδισμένου αμυγδάλου
Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και από την ώρα βρασμού μετράμε έξι λεπτά και αφαιρούμε από την φωτιά.
Παίρνουμε ένα πακέτο φύλλο το κόβουμε στην μέση και αλείφουμε το ταψί με βούτυρο βάζουμε δέκα φύλλα κάτω, κάθε φορά που βάζουμε φύλλο το βουτυρώνουμε με σταγόνες. Μετα τα δέκα φύλλα βάζουμε γέμιση δυο φύλλα και γέμιση ξανά. Επαναλαμβάνουμε άλλες δυο φορές τέλος ότι φύλλο μας έχει περισσέψει το βάζουμε από πάνω. Το τελευταίο φύλλο το περνάμε καλά με βούτυρο και βάζουμε για μισή ώρα το ταψί κατάψυξη. Μετα την μισή ώρα βγάζουμε από την κατάψυξη κόβουμε τον μπακλαβά ψεκάζουμε καλά με νερό και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 90 λεπτά αντιστάσεις στους 150 βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμο σιροπιάζουμε κατευθείαν. Αφήνουμε κάποιες ώρες να δέσει το γλυκό.