Τραγανός σιροπιαστός Μπακλαβάς
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Ο πιο τραγανός σιροπιαστός Μπακλαβάς στον κόσμο με 50 φύλλα και 4 στρώσεις καβουρδισμένου αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Τραγανός σιροπιαστός Μπακλαβάς

Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και από την ώρα βρασμού μετράμε έξι λεπτά και αφαιρούμε από την φωτιά.

Παίρνουμε ένα πακέτο φύλλο το κόβουμε στην μέση και αλείφουμε το ταψί με βούτυρο βάζουμε δέκα φύλλα κάτω, κάθε φορά που βάζουμε φύλλο το βουτυρώνουμε με σταγόνες. Μετα τα δέκα φύλλα βάζουμε γέμιση δυο φύλλα και γέμιση ξανά. Επαναλαμβάνουμε άλλες δυο φορές τέλος ότι φύλλο μας έχει περισσέψει το βάζουμε από πάνω. Το τελευταίο φύλλο το περνάμε καλά με βούτυρο και βάζουμε για μισή ώρα το ταψί κατάψυξη. Μετα την μισή ώρα βγάζουμε από την κατάψυξη κόβουμε τον μπακλαβά ψεκάζουμε καλά με νερό και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 90 λεπτά αντιστάσεις στους 150 βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμο σιροπιάζουμε κατευθείαν. Αφήνουμε κάποιες ώρες να δέσει το γλυκό.318344351 10221977083161404 400765308075646511 n

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search