Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Δίπλες τραγάνες και μελωμένες.
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης είτε σε μίξερ είτε στο χέρι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί τουλάχιστον μισή ώρα και έπειτα κόβουμε το ζυμάρι σε τέσσερα μέρη. Ανοίγουμε φύλλο όσο πιο ψιλό μπορούμε και κόβουμε λωρίδες. Βάζουμε σε πετσέτα απλωμένα και σκεπάζουμε με άλλη να μην ξεραθεί η ζύμη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο κάνουμε ρολό τις λουρίδες και όταν κάψει πολύ βάζουμε στο τηγάνι. Συγκρατούμε την άκρια με ένα πιρούνι να μην ανοίξει. Όταν τελειώσουμε το τηγάνισμα φτιάχνουμε το σιρόπι βάζοντας την ζάχαρη το λεμόνι και το νερό. Μόλις βράσει για ένα λεπτό ρίχνουμε το μέλι και όπως είναι καυτό βουτάμε μέσα τις δίπλες. Στραγγίζουμε και βάζουμε σε πιατέλα σερβίρουμε με ξηρούς καρπούς και κανέλα.