Το σίγουρο είναι ότι αν δοκιμάσετε μια φορά αυτή την πορτοκαλόπιτα δεν θα ξανακάνετε άλλη.
Ξεκινάμε με το σιρόπι που βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και αφαιρούμε από την φωτιά 3 λεπτά μετα το πρώτο βράσιμο. Βάζουμε τα φύλλα στο φούρνο αφού τα έχουμε κόψει σε ροδέλες και τα έχουμε ανοίξει να πάρουν ένα ωραίο χρώμα στους 110-120 αέρα. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μια και όταν είναι έτοιμα τα φύλλα αρχίζουμε και ενσωματώνουμε με το μείγμα μας. Ψήνουμε αντιστάσεις η αέρα στους 160 για 40 λεπτά περίπου μόλις βγει σιροπιάζουμε αμέσως.