Χυλοπίτες με χωριάτικο λουκάνικο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι το κρεμμύδι το σκόρδο και τα λουκάνικα τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Βάζουμε τον πελτέ και την ζάχαρη και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ένα δυο λεπτά. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας το νερό το αλάτι και το πιπέρι, μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις χυλοπίτες. Αφήνουμε τέσσερά λεπτά κλείνουμε την φωτιά και αφήνουμε άλλα δέκα λεπτά στο τηγάνι και μετα σερβίρουμε.