Ψωμί γάστρας χωρίς αναμονές χωρίς ζύμωμα.
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Ψωμί γάστρας χωρίς αναμονές & ζύμωμα. Ψωμί που κάνει χιλιάδες κόσμος εδώ & πολλά χρόνια με επιτυχία.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ψωμί γάστρας χωρίς αναμονές χωρίς ζύμωμα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί  σε ένα μπολ που κλείνει, ανακατεύουμε καλά τα υλικά και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 40-50 λεπτά. Ανάβουμε τον φούρνο πάνω κάτω στους 220 - 250 βαθμούς αντιστάσεις και τοποθετούμε  την  γάστρα είτε μεταλλική είτε πήλινη σκεπασμένη ώσπου να πιάσει τους 220 - 250 βαθμούς. Μόλις βάλουμε την γάστρα στον φούρνο απλώνουμε αλεύρι στον πάγκο μας και βάζουμε την ζύμη μας η οποία είναι  αρκετά υγρή  και κολλάει στα χέρια,  αρχίζουμε να δουλεύουμε το ζυμάρι διπλώνοντας τις άκριες προς τα μέσα προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει ώστε να στεγνώσει η ζύμη μου δεν θέλει ζύμωμα.  Το αφήνω να ξεκουραστεί και όταν η γάστρα είναι έτοιμη βάζω το ψωμάκι μέσα με τις διπλές προς τα πάνω Βάζουμε το ψωμί σε λαδόκολλα και την βάζουμε στην καυτή γάστρα την σκεπάζω και ψήνω για 30 λεπτά στους 220 - 250 βαθμούς αντιστάσεις στην συνέχεια ανοίγω το καπάκι και ψήνω στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά ακόμα μέχρι να πάρει χρώμα (μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος ανάλογα την δύναμη του φούρνου). Αλεύρι βάζω σκληρό για να έχω καλό αποτέλεσμα αλλά μπορείτε να βάλετε και για όλες τις χρήσεις ή ότι άλλο θέλετε έχω κάνει πολλούς συνδυασμούς Μπορούμε να βάλουμε σουσάμι από πάνω.278592168 10220775993054902 3228948104523825799 n

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.