Χαλβάς σιμιγδαλένιος 1-2-3-4 νηστίσιμος
Βάζουμε το λάδι και το σιμιγδάλι σε βαθιά κατσαρόλα και μόλις ξεκινήσει το τσιγάρισμα χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα. Έπειτα ρίχνουμε την ζάχαρη και το νερό. Εφόσον ανακατέψουμε λίγο ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Βγάζουμε από την φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα και από πάνω βάζουμε το καπάκι. Αφήνουμε 15 λεπτά και μετα τον βάζουμε σε μπολ για να του δώσουμε σχήμα. Μόλις κρυώσει βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.