Τίποτα δεν πετάμε στη κουζίνα..
Σπιτική πούδρα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
παίρνουμε τις φλούδες τις βάζουμε σε ένα ταψάκι με μια λαδόκολλα και τις αποξεραίνουμε στο φούρνο στους 80 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια τις σπάμε με το χέρι μας και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τις χτυπάμε καλά να γίνουν σκόνη και το βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι..ιδανικό για μαρινάδες φαγητού η το χρησιμοποιείτε όπου αλλού θέλετε..
Υ.Γ μπορείτε να τις αποξηράνετε και έξω στον ήλιο με φυσικό τρόπο αντί για το φούρνο..