Ψωμι με ψευτοπροζυμι
Ψευτοπροζυμι – ψωμί
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ να γίνει ένας σφιχτός χυλός όπως κάνουμε για τους λουκουμάδες, το κλείνουμε και αφήνουμε εκτός ψυγείου να γίνει ζύμωση μετα από 12 ώρες βάζουμε ψυγείο (το ψευτοπροζυμι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 24 ώρες). Την επόμενη μέρα βγάζουμε τουλάχιστον μια ώρα πριν το προζύμι από το ψυγείο και μετα βάζουμε όλα τα υλικά του ψωμιού μαζί και ζυμώνουμε. Αφήνουμε να φουσκώσει και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς αντιστάσεις για 50 λεπτά περίπου.