Φρικασε Χοιρινός λαιμός με σελερι
Σωτάρουμε το κρέας με το κρεμυδι και μετά με το μισό ματσάκι σέλινο. Όταν μαλακώσει, λίγο προσθέτουμε τα καρότα και την σελινοριζα .εχουμε καθαρίσει καλά το σελερι και το έχουμε βράση μαζί με το υπόλοιπο σέλινο να μαλακώσουν. Όταν το κρέας είναι έτοιμο το προσθέτουμε στο φαγητό μας . Αλάτι πιπέρι. Στο τέλος Ρίχνουμε το άνηθο.
Και τελειώνουμε με το αυγολέμονο. Όταν χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε νερο στο κρέας μόνο ζεστό προσθέτουμε!!!