Μπριζόλες χοιρινες λαιμού κρασατες με μακαρονια βιδες
Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει κ σωταρουμε καλά τις μπριζόλες μας. Προσθέτουμε το.ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές σε λεπτές φέτες κ.το καρότο κ τα σωταρουμε. Προς το τελος προσθέτουμε κ το σκόρδο ολόκληρο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλατι, κουρκουμα, θυμάρι κ τσιλι πιπεριτσα ή μπούκοβο.
Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά με λίγο νεράκι κ αν χρειαστεί προσθέτουμε κατα την διάρκεια του μαγειρεματος.
5 λεπτά πριν γινει το φαγητό μας διαλύουμε την μουστάρδα στο χυμό πορτοκαλιού κ τα ρίχνουμε στο φαγητό μας!!
Αν θέλουμε λεμονατη γεύση μαζί με το χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε κ χυμό λεμονιού! !