Κλασικό αγαπημένο γλυκό που ξυπνάει όμορφες παιδικές αναμνήσεις!
Βράζουμε το σιρόπι για 10 λεπτά. Πρώτα κάνουμε το σιρόπι και μετά το γλυκό. Ανακατεύουμε σε μπόλ το αλεύρι,το σιμιγδάλι,το μπέικιν και το ξύσμα. Σε Άλλο μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά,την ζάχαρη,το λάδι και το γιαούρτι. προσθέτουμε το μείγμα με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά. Λαδώνουμε το ταψί (οχι μεγάλο)και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στον αέρα για 45 λεπτά. Μόλις βγεί από τον φούρνο το αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει. Το κόβουμε κομμάτια και το σιροπιάζουμε.