Μια γιαουρτόπιτα ξεχωριστή με φύλλο κρούστας. Αν σας αρέσουν οι σταφίδες μην τις παραλείψετε της πάνε πολυ!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, βάζουμε το γιαούρτι,το σιμιγδάλι, βανίλια, ξύσμα,το αλάτι και της σταφίδες. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί βάζουμε 3 ελαφρά βουτυρομένα φύλλα να καλύπτουν καλά τα πλαϊνά και να προέξεχουν λίγο. Κρατάμε 3 φύλλα στην άκρη και 4 κουτάλιες από το μίγμα με γιαούρτι για να σκεπάσουμε την πίτα. Μετράμε πόσα φύλλα έχουν μείνει για να τα μοιράζουμε δύο δύο. Πάνω από τα φύλλα που έχουμε στρώσει στο ταψί βάζουμε από το γιαούρτι. Από πάνω βάζουμε δυο φύλλα βουτυρομένα και πάλι γιαούρτι, πάλι φύλλα πάλι γιαούρτι. Γυρίζουμε προς τα μέσα το φύλλο που προεξέχει,και σκεπάζουμε την πίτα με τα 3 φύλλα που έχουμε κρατήσει και από πάνω βάζουμε της 4 κουτάλιες από το μίγμα με γιαούρτι και με ένα κουτάλι το απλώνουμε να πάει παντού. Δεν χαράζουμε!!!!! Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι αν είναι ψημένη. Το μαχαίρι πρέπει να βγει καθαρό.