Υπέροχο αρωματικό λικέρ ροδιού! Ιδανικό για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού σερβιρισμένο παγωμένο ή με πάγο!
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το τσίπουρο, τη ζάχαρη τους σπόρους ροδιού και την κανέλα,γαρύφαλλα,αρμπαρόριζα.
Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράσει 10' - 15' βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.
Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ώρες.
Μόλις περάσουν οί 24 ώρες περνάμε από σουρωτήρι και μετά απο τουλπάνι και αποθηκεύουμε σε μπουκάλια.