ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ
Εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ

Παίρνουμε την φλούδα την κίτρινη από τα δέκα λεμόνια και την βάζουμε σε ένα μεγάλο βάζο. Ρίχνουμε και το αλκοόλ αφήνουμε για 15 μέρες. Το κουνάμε κάθε μέρα. Όταν περάσουν οι μέρες σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βράζουμε για 3΄. Βάζουμε και την ζάχαρη και βράζουμε για άλλα 2 '. Αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι. Στο ψιλό σουρωτήρι περνάμε τις φλούδες λεμονιού και τις βάζουμε στο σιρόπι. Βάζουμε στα μπουκάλια και το αφήνουμε για άλλες 15 μέρες και είναι έτοιμο. Βάζουμε το μπουκάλι στο ψυγείο και το σερβίρουμε παγωμένο Παραδοσιακό λικέρ της Ιταλίας το οποίο είτε πίνεται σκέτο σαν απεριτίφ είτε σερβίρεται μετά από έν γεύμα ως χωνευτικό.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search