Αφρατα Tσουρεκια για αρχάριους(ες) γεμάτο Ίνες
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Αφρατα Tσουρεκια για αρχάριους(ες) γεμάτο Ίνες, μένουν για πολλές μέρες μαλακά. Greek Brioche Bread.

Fluffy buns for beginners, filled with fibers, they stay soft for many days (Greek Brioche Bread).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Αφρατα Tσουρεκια για αρχάριους(ες) γεμάτο Ίνες

1 στάδιο

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος ανακατεύουμε και αφήνουμε για δέκα λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά.

2 στάδιο

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το αλεύρι και την ενεργοποιημένη μαγιά. Ανακατεύουμε καλά και έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και την ενεργοποιημένη μαγιά. Ζυμώνουμε για 4-5 λεπτά η στο χέρι η σε μίξερ. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά

3 στάδιο          

Αφού έχουμε ρίξει στο βούτυρο το μαχλεπι ενσωματώνουμε με την ζύμη μας σιγά σιγά. Έχουμε μια λεία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε για δυο ώρες σε ζεστό μέρος. Μετα από δυο ώρες ξεφουσκώνουμε την ζύμη κόβουμε κομμάτια φτιάχνουμε κορδόνια τα οποία αφήνουμε να ξεκουραστούν για ένα δυο λεπτά και κάνουμε κοτσίδες. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε να ξανά φουσκώσουν.

4 στάδιο

Χτυπάμε τα ασπράδια καλά και αλείφουμε τα τσουρέκια ρίχνουμε αμύγδαλο η σουσάμι και ψήνουμε σε ήδη ζεστό φούρνο στους 160 αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search