Τοποθετούμε τα φιλέτα των ψαριών που επιλέξαμε σ' ένα τρυπητό (αν είναι κατεψυγμένα τ' αφήνουμε πρώτα να ξεπαγώσουν) και τ' αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα και τα χτυπάμε καλά να γίνουν μια παχύρρευστη κρέμα.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψάκι, τα σκεπάζουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και μετά ρίχνουμε το μαϊντανό, το δεντρολίβανο και τον άνηθο.
Ψήνουμε τα φιλέτα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 20'περίπου, μέχρι τα ψάρια μας να πάρουν χρώμα.