Βαζουμε όλα τα υλικα στον καδο ζυμωνουμε για 5 λεπτα (η στο χερι ειτε στο μιξερ) βγαζουμε απο τον καδο το ζυμαρι και ριχνουμε μισο ποτηρι του κρασιου λαδι (αυτό είναι το μυστικο του ζυμαριου) ξαναβαζουμε το ζυμαρι στον καδο χωρις να ζυμωσουμε και αφηνουμε να φουσκωσει για μια ωρα Το φουσκωμα μεσα στο λαδι ειναι και αυτο που γινετε ετσι ελαστικο και καλοδουλευτο, μετα απλωνουμε και βαζουμε ότι υλικα θελουμε. Ψηνουμε αντιστασεις για 40 λεπτα στους 200 βαθμους