Φέτες σολομού στη λαδόκολλα μαριναρισμένες με αρωματικά, μουστάρδα και μέλι ψημένες στο φούρνο με ρύζι, της Λίνας
Φτιάχνουμε την μαρινάδα με τα υλικά που αναφέρονται εκτός από τον άνιθο. Ανακατεύουμε καλά και αλοίφουμε με αυτό το μίγμα τις φέτες του ψαριού. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει δαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 40' στους 180 C.
Σε μία κατσαρόλα μικρή, βάζουμε το ηλιέλαιο, τον φιδέ και τα κουκουνάρια μέχρι να ροδίσουν πολύ καλά! Στη συνέχεια φίχνουμε τα καρότα και το ρύζι, σωτάρουμε για 2' ακόμα και τέλος ρίχνουμε τον ζεστό ζωμό. Βράζουμε μέχρια να απορροφήσει τα υγρά του.