Ντονατς γεμιστα με κρεμα πραλινα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μια ώρα. Μετα την μια ώρα ανοίγουμε φύλλο και βγάζουμε 12-14 κομμάτια αφήνουμε μια-δυο ώρες να φουσκώσουν επάνω σε λαδόκολλα. Τηγανίζουμε με ηλιέλαιο μέτριο σε φωτιά. Κάνουμε με μαχαίρι μια τρύπα και περνάμε από ζάχαρη τα ντόνατς. Γεμίζουμε με ότι θέλουμε μερεντα η μαρμελάδα η κάποια κρεμά πατισερι