Ζαχαρόπαστα επικάλυψης
Σε μια λεκάνη μικρή βάζουμε την ζάχαρη και κάνουμε μια τρύπα στην μέση. Βάζουμε στο νερό την ζαλατινη και την αφήνουμε να σετάρει (θα πήξει και θα γίνει μια μάζα). Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την γλυκόζη με το βούτυρο και τα ζεστένουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ρίχνουμε και την ζελατίνη να διαλυθεί τελείως. Κατεβάζουμε από την φωτιά . Αν θέλουμε χρώμα το ρίχνουμε. Ρίχνουμε τα υγρά στην άχνη και ζυμώνουμε με καλά βουτυρωμένα χέρια μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την σκεπάζουμε με μια διαφανή μεμβράνη και την αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί. Η συγκεκριμένη κάνει για επικάλυψη. Αν θέλουμε για μοντελισμό, χρησιμοποιούμε CMC (ΚΑΡΒΟΞΥ ΜΕΘΥΛΙΚΗ ΚΥΤΑΡΡΙΝΗ)
που την κάνει να στεγνώνει πιο γρήγορα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.