Τσουρέκι με τυρί
Βάζουμε το αλεύρι το γιαούρτι το powder και το αλάτι κ προσθέτουμε γάλα σιγά σιγά μέχρι να έχουμε μια μαλακη ζύμη. Την κόβουμε στην μέση σε δύο μεγάλα κομμάτια. Ένα για το ένα ταψί ένα για το δεύτερο. Παίρνουμε το ένα κομμάτι κ το χωρίζουμε σε τέσσερα. Δεν τα χωρίζουμε εξαρχής σε 8 κομμάτια συνολικά γιατί είναι δύσκολο να κόψεις τα ίδια κομμάτια από ένα μεγαλο,Παίρνουμε το πρώτο κομμάτι και με τα χέρια μας κάνουμε ένα μικρό "δισκάκι" αλοιφουμε με το βούτυρο και το λάδι. Παίρνουμε το δεύτερο το ανοίγουμε και το βάζουμε πάνω απ το πρώτο ξαναπερναμε με βούτυρο και λαδι. Το ίδιο παίρνουμε το τρίτο το ανοίγουμε και το βάζουμε από πάνω αλοιφουμε. Ομοίως κ το τέταρτο. Στην συνεχεία με τα δάχτυλα μας πατώντας το ζυμάρι το ανοίγουμε στην συνέχεια το τυλίγουμε κ κάνουμε ένα ρόλο. Έπειτα όπως και στην φώτο τον κάνουμε ένα μικρό κύκλο γύρω απ τον εαυτό του. Σκεπάζουμε την ζύμη κ περιμένουμε 30 λεπτά. Στην συνέχεια την βάζουμε στο ταψί μας κ την ανοίγουμε με το χέρι να πάρει την φόρμα του ταψιού. Αλοιφουμε με αυγό και γιαούρτι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς. Καλή επιτυχία,