Μια αναλυτικη συνταγη για το πως μπορουμε να φτιαξουμε σπιτικη σφολιατα!
Κοβουμε το βουτυρο σε κομματια και το βαζουμε σε μια σακουλα τροφιμων παταμε με τον πλαστη και το βαζουμε στο ψυγειο...βαζουμε τα υπολοιπα υλικα στον καδο και ζυμωνουμε. Αφηνουμε να ξεκουραστει 10 λεπτα...ανοιγουμε με τον πλαστη φυλλο βαζουμε μεσα το βουτυρο και διπλωνουμε το τυλιγουμε σε μεμβρανη και το βαζουμε 10 λεπτα στο ψυγειο ...κανουμε το ιδιο αλλες 2 φορες ανοιγουμε διπλωνουμε τυλιγουμε και 10 λεπτα ψυγειο... τελος το αφηνουμε οση περισσοτερη ωρα μπορουμε στο ψυγειο και μετα κοβουμε στη μεση.
Ανοιγουμε 2 φυλλα και γεμιζουμε με οτι θελουμε.
☺ΜΜΜπορουμε να τη βαλουμε και καταψυξη!!