πίτσα σκεπαστή
Λαδώνουμε τη βάση ενός ταψιού 30 cm με ελαιόλαδο και απλώνουμε τα πρώτα 6 φύλλα εναλλάξ λαδώνοντάς τα. Έπειτα περιχύνουμε την Κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια και μετά το τυρί και τα υπόλοιπα υλικά (μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε πχ γαλοπούλα ή λουκάνικα). Πασπαλίζετε με λίγο τυρί και τοποθετείτε πάλι εναλλάξ λαδώνοντας τα φύλλα. Τέλος χαράζετε το φύλλο και πασπαλίζετε με σουσάμι. Σε ξυλόφουρνο χρόνος ψησίματος 20 λεπτά έχοντας πέσει η θερμότητά του όμως ελαφρώς για να μην μας
αρπάξει.