Μια εξαιρετικα γρηγορη και ευκολη λυση.
Κόβουμε πρωτα σε κυβάκια ζαμπον τυρί, Ρίχνουμε κρεμα γάλακτος και μισό χτυπημένο αυγο και κετσαπ,ανακατεύουμε καλα και βαζουμε για λιγο στο ψυγείο.Παίρνουμε τη λαδόκολλα και βαζουυμε στο ταψι,στρώνουμε 1 σφολιατα και βαζουυμε τη μιση γέμιση και κόβουμε στα πλάγια λωρίδες,παίρνουμε τις πρωτες λωρίδες και ενώνουμε κανουμε σαν οβαλ και με τις υπόλοιπες το πλεκουμε κανουμε και την αλλη σφολιατα το ιδιο και βαζουμε στο ταψι και αλείφουμε με το αλλο μισο το αυγο,βάζουμε στο φούρνο στης 180 βαθμους για περίπου 40 λεπτά.