ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε το βουτυρο το λαδι κ τη ζαχαρη ανακατεβουμε με το χερι μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα στη συνεχεια βαζουμε 1 κουπα αλευρι ανακατεβουμε κ ριχνουμε τη βανιλια κ το μπεικιν παουντερ ανακατευοντας ριχνουμε κ το υπολοιπο αλευρι,η ζυμη μας δεν πρεπει να κολλαει στο χερι μας.
Χωριζουμε ενα κομματι ζυμης το χρωματιζουμε κ πλαθουμε μπαλακια.
Στρωνουμε λαδοκολλα βαζουμε τη ζυμη κ παλι λαδοκολλα κ ανοιγουμε με τον πλαστη ενα μεγαλο φυλλο κοβουμε με το αναποδο ενος ευρυστομου ποτηριου στρογγυλα κομματια ζυμης.
Τοποθετουμε ενα μπαλακι στο στρογγυλο κομματι ζυμης κ το τυλιγουμε και το ξαναπλαθουμε μπαλακι (αν μας θριματιζετε λιγο η ζυμη στο κλεισιμο εξω απο το κοκκινο μπαλακι δεν πειραζει ξαναπλαθετε ευκολα)αφου το κανουμε μπαλακι στο πανω μερος κανουμε με το δαχτυλακι μια μικρη λακουβιτσα κ με τη μυτουλα απο ενα κουταλακι του γλυκου το χαραζουμε κυκλικα οχι ως κατω μονο στο πανω μερος .
Ψηστε τα μπισκοτα για 15 λεπτα.. τα μπισκοτα δεν πρεπει να παρουν χρωμα..