ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Συνταγή και εκτέλεση Εύη Ρουσσοπούλου
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
Χτυπάμε με το μίξερ 5 λεπτά τη morfat. 
Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
Στρώνουμε μπισκότα της αρεσκείας μας στον πάτο του ταπερ και ρίχνουμε το μισό λευκό μίγμα και το βάζουμε μια ώρα στην κατάψυξη να παγώσει. 
Στο υπόλοιπο μίγμα ρίχνω μία κουβερτούρα 125 gr.την οποία έχω λιώσει σε μπεν μαρί και δυο κουταλιές κακάο και ανακατεύω στο μίξερ και την αφήνω στο ψυγείο.
Αφού έχει παγώσει το πρώτο μίγμα με τα μπισκότα ρίχνω και τη σοκολατένια κρέμα και μία στρώση μπισκότα πάνω. 
Κατάψυξη και ετοιμο για απόλαυση
(ΓΙΑ το σκεύος που βλέπετε έχω κάνει τι διπλή δόση.....βγαίνουν 24 σαντουιτσακια)

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Κριτικές

5
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018
Σοκολατομανια.....μπραβο
- Antuaneta Kontaratou
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search