Ζητάμε τον κρεοπώλη να μας απλώσει καλά τα σνίτσελ γιατί θα τα γεμίσουμε σένα μικρό μπολ λιώνουμε με 1 κουταλιά ζεστό νερό και λαδί τους κύβους και προσθέτουμε λίγο αλατ/περο.
Παίρνουμε ένα σνίτσελ το απλώνουμε και αλείφουμε με ένα πινέλο από το μείγμα, βάζουμε 1 φέτα μπέικον 3 φίστουλες λεπτές αυγό το κασέρι λίγο μαϊντανό λίγο Βιταμ στο κέντρο και τυλίγουμε. Κλείνουμε τις δυο άκρες με οδοντογλυφίδα, μια βάζουμε στο κέντρο. Συνεχίζουμε με το επόμενο.
Αφού τα τυλίξουμε όλα, τα βουτάμε στο αυγό και στη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.