Σταφιδωτά
Συνταγή και εκτέλεση Πόπη Αθανασίου
Εύκολη
Φθηνή

Ένα ιδιαίτερο κουλουράκι γεμιστό με σταφίδα. Είναι νηστίσιμο και παραδοσιακό κρητικό έδεσμα. 

Σταφιδωτά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σταφιδωτά

 
Φτιάχνουμε το ζυμάρι μας να είναι μαλακό και να μην κολλάει στα χέρια μας. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα άλλο μπολ. Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού. Πασπαλίζουμε με σουσάμι την επιφάνεια της κούτας και πάνω εκεί ανοίγουμε τα μπαλάκια σε φύλλα στρογγυλά. Βάζουμε στην άκρη λίγο γέμιση και κλείνουμε σε μισοφέγγαρο. Βάζουμε σε λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε πάνω κάτω  στους 170 βαθμούς έως ότου ροδίσουν.
 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search