Παραδοσιακοί λουκουμάδες..εσείς πώς τους προτιμάτε; Με μέλι και κανέλα ή λιωμένη σοκολάτα;;;
Ανακατεύουμε τα υλικά με χλιαρό νεράκι τόσο όσο πάρει ώστε να είναι χυλός (ούτε πολύ αραιός, ούτε σαν του κέικ)
Κρατάμε 1 κουτ.της σούπας αλεύρι και όταν φουσκώσει κ πριν ετοιμαστούμε για το τηγάνι το βάζουμε στην ζύμη κ ανακατεύουμε ελαφρά απο κάτω προς τα πάνω.
Το ένα χέρι παίρνει ζύμη και το άλλο με το κουτάλι παίρνει μπαλάκια τα οποία ρίχνουμε σε καυτό λάδι, κατά προτίμηση σπορέλαιο. Μην ξεχνάτε βρέχουμε το κουτάλι σε κρύο νερό συχνά.