Μια ευκολη και νοστιμη συνταγη για τις μερες της νηστειας.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει την σόδα. Προσοχή φουσκώνει. Και αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με τα χέρια. Η ζύμη πλάθεται εύκολα με τα χέρια. Ψήνουμε στους 180 για 15 - 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Αναλόγως το μέγεθος. Για την επικάλυψη στην άκρη αν θέλουμε λιώνουμε 2 κουβερτούρες υγείας με 1 κσ ηλιέλαιο και κυλάμε σε αμύγδαλα φιλέ.