ΛΑΚΕΡΔΑ
κοβουμε το ψαρι αφου το καθαρισουμε φυσικα σε φετες.Στο κεντρο εχει κοκαλακια πρεπει να βγαλουμε με μια σκληρη βελονα το μεδουλι απ το κοκαλο ή το κοκαλο μ ενα μαχαιρι κοφτερο [αλλιως θα μυριζει]κατοπιν το βαζουμε σ ενα μπωλ με μπολικο χοντρο αλατι 24-30 ωρες [αναλογως και το μεγεθος του ψαριου] σουρωνοντας καθε φορα το υγροποιημενο αλατι.Μετα βγαζουμε ξεπλενουμε και το βαζουμε στο βαζο,μπωλ [γυαλινο]οτι μας βολευει αλλα να κλεινει καλα με ελαφρυ λαδακι οχι ελαιολαδο.Φυλασετε στο ψυγειο.Ειμαστε ετοιμοι. Ωραιο συνοδευτικο για οσπρια,τσιπουρακια,ρακες,ουζακια κά. Καλη επιτυχια!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.