ΖΥΜΗ
400γρ αλεύρι γοχ
1 φεκελακι ξερη μαγια
12 γρ αλάτι
20γρ ζάχαρη
1 κ.σ ξύδι
230γρ νερό
30γρ ταχίνι
Βάζουμε το νερό την ζάχαρη και την μαγιά ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι περιμένουμε για 15 λεπτά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά ταχίνι ξύδι ζυμώνουμε για 5 λεπτά αφήνουμε να διπλασιαστεί σε ζεστό μέρος
ΣΑΛΤΣΑ
1 κουτάκι μικρό κύκνος
Μια μεγάλη ντομάτα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 τσιμπιά πιπέρι
1 κ.γ γλυκάνισο
½ κ.γ ζάχαρη
Βάζουμε τον πελτέ με μισό ποτήρι του κρασιού νερό αφήνουμε να πιει λίγο το νερό και τσιγαρίζουμε όσο μπορούμε να μην κολλήσει στο κατσαρόλα μόλις αρχίσει να κολλάει ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ρίχνουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μόλις βράσει αφήνουμε να χυλώσει καλά αφήνουμε να κρυώσει.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Ανοίγουμε το ζυμάρι σε μεγάλο ταψί χρησιμοποιούμε νισεστέ όχι αλεύρι. (Ο νισεστές δεν μπαίνει μέσα στην ζύμη όπως το αλεύρι θωρακίζει το ζυμάρι για να το απλώσουμε). Βάζουμε το ζυμάρι σε λαδόκολλα ρίχνουμε όση σάλτσα θέλουμε και στολίζουμε όπως εμείς θέλουμε εγώ απλά σας δείχνω μια εκδοχή εσείς μπορείτε να στολίσετε όπως θέλετε
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 στην μέση του φούρνου για 50 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!