Με ένα κουτί από γλυκά ζαχαροπλαστείου μπορείτε να φτιάξετε αυτή την τούρτα η πάστες
Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το μπράντι και από την ώρα βρασμού μετράμε τρία λεπτά ρίχνουμε το μπράντι και αφήνουμε στην φωτιά για αλλά 30 δευτερόλεπτα να φύγει το αλκοόλ
Γέμιση
Σε ένα κατσαρόλα βάζουμε τα 200γρ κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να έρθει σε σημείο βρασμού. Κόβουμε τις σοκολάτες σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε στην βραστή κρέμα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες και αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε τα 700γρ κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και αφού γίνει σαντιγί ενσωματώνουμε με την σοκολάτα σταδιακά και με κυκλικές κινήσεις.
Στήσιμο
Παίρνουμε ένα κουτί από ζαχαροπλαστείο 28χ28 κόβουμε το πάνω μέρος και στο κάτω μέρος βάζουμε στις ενώσεις λίγη ταινία να μην μας ανοίξει. Βουτάμε τα μπισκότα στο σιρόπι και κάνουμε μια στρώση στο κουτί. Ρίχνουμε την γέμιση και στρώνουμε άλλη μια σειρά μπισκότα. Φτιάχνουμε την σαντιγί με τα 500γρ κρέμας και την ζάχαρη και στολίζουμε πάνω από τα μπισκότα. Ρίχνουμε τρίμμα σοκολάτας και βάζουμε για 3-4 ώρες κατάψυξη ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τα πλαϊνά. Μόλις τα βγάλουμε η τούρτα μας είναι έτοιμη.