Λουκουμάδες παραλίας και ντόνατς σαν βαμβάκι πανεύκολοι. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο θα δείτε πόσο αφράτοι είναι σαν αγοραστοί
Βάζουμε την ζάχαρη την μαγιά και το γάλα ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι σαν πέπλο από πάνω μετα από 10 λεπτά βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μια ώρα. Μετα την μια ώρα ανοίγουμε φύλλο ενός πόντου και κόβουμε με κουπατ. Αφήνουμε να φουσκώσουν επάνω σε λαδόκολλα. Τηγανίζουμε με ηλιέλαιο μέτριο σε φωτιά. Μόλις βγουν τα περνάμε από ζάχαρη η γεμίζουμε με πραλίνα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.