Τίποτα δεν πετάμε στη κουζίνα..
Σπιτική πούδρα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
παίρνουμε τις φλούδες τις βάζουμε σε ένα ταψάκι με μια λαδόκολλα και τις αποξεραίνουμε στο φούρνο στους 80 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια τις σπάμε με το χέρι μας και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τις χτυπάμε καλά να γίνουν σκόνη και το βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι..ιδανικό για μαρινάδες φαγητού η το χρησιμοποιείτε όπου αλλού θέλετε..
Υ.Γ μπορείτε να τις αποξηράνετε και έξω στον ήλιο με φυσικό τρόπο αντί για το φούρνο..
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.