Μηλόπιτα με κράμπλ η με ζυμη τριφτη
Για το κραμπλ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά μαζί ανακατεύουμε και έπειτα βάζουμε το βούτυρο και τα αυγά αρχίζουμε και τρίβουμε την ζύμη μέχρι όλο το αλεύρι να τρίβετε, βάζουμε στο ψυγείο και συνεχίζουμε με την γέμιση. Κόβουμε ακανόνιστα τα μήλα βάζουμε όλα τα υλικά που γράφω και παίρνουμε την ζύμη από το ψυγείο. Σε ταψί 27Χ27 βάζουμε την μισή ζύμη πιέζουμε καλά ρίχνουμε την γέμιση και ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ζύμη ψήνουμε αντιστάσεις 170 βαθμούς για 50-55 λεπτά. Εφόσον κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα