Βάζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το λάδι και την μια κουταλιά ζάχαρη. Σοτάρουμε για αλλά 3 λεπτά και ρίχνουμε τον κιμά. Ανακατεύοντας συνέχεια. Μετα από 4-5 λεπτά ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι το μοσχοκάρυδο την σάλτσα την κουταλιά ζάχαρη που έχει περισσέψει και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πιει όλα τα υγρά. Τέλος ρίχνουμε την φρυγανιά και μεταφέρουμε σε μπολ να κρυώσει. Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας το κόβουμε σε 4 ίσα μέρη βάζουμε γέμιση και από πάνω τυρί κλείνουμε αλείφουμε με το αυγό πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και φρυγανιά ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 25 λεπτά περίπου