Πάστα σοκολατίνα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Πάστα σοκολατίνα 14 κομματια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πάστα σοκολατίνα

Σιρόπι

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του κονιάκ. Μόλις πάρει τον πρώτο βρασμό ρίχνουμε το κονιάκ και βγάζουμε από την φωτιά αφήνουμε να κρυώσει

Γέμιση

Βάζουμε το γάλα να βράση κόβουμε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα και ρίχνουμε το βραστό γάλα στο μπολ με την κουβερτούρα λιώνουμε καλά και χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μόλις γίνει σαντιγί ρίχνουμε σταδιακά την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Βάζουμε ψυγείο

Γκανάζ

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να βράση και το ρίχνουμε στην σοκολάτα ανακατεύουμε καλά και είμαστε έτοιμη. ΠΡΟΣΟΧΗ η σοκολάτα γάλακτος δεν σφίγγει αρκετά και απλώνει λίγο αν θέλετε να έχετε μια σφιχτή γκαναζ θα βάλετε κουβερτούρα για να σταθεί καλά επάνω στις πάστες.

Συναρμολόγηση

Βουτάμε τα σαβαγιαρ στο σιρόπι και κάνουμε την πρώτη στρώση ρίχνουμε την μισή γέμιση και βάζουμε άλλη μια στρώση και με ένα πινέλο βρέχουμε καλά τα μπισκότα ρίχνουμε την υπόλοιπη γέμιση και βάζουμε ψυγείο να σφίξη. Ετοιμάζουμε την γκαναζ και την ρίχνουμε στο υπόλοιπο γλυκό. Βάζουμε κατάψυξη για 4-5 ώρες ώστε να δέσει καλά το γλυκό να μπορούμε να το κόψουμε. Μετα τις 6 ώρες κόβουμε μερίδες και στολίζουμε όπως θέλουμε.110615871 10217089797662321 2648182245095863310 o

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search