Πανετόνε με Ελληνικο αρωμα
Βάζουμε το γάλα λίγη ζάχαρη και την μαγιά ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι χωρίς να ανακατέψουμε. Ρίχνουμε το αλάτι και τις βανίλιες στο μείγμα και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και την ζάχαρη και μόλις ενεργοποιηθεί η μαγιά το ρίχνουμε στον κάδο αρχίζουμε να δουλεύουμε το μείγμα και ρίχνουμε σιγά σιγά το βούτυρο. Προς το τέλος ρίχνουμε τον χυμό από το πορτοκάλι και αφού χαμηλώσουμε την ταχύτητα ρίχνουμε τα φρούτα. Ανακατεύουμε ελαφρά και βάζουμε σε λεκάνη με λίγο λάδι αφήνουμε 2-4 ώρες να φουσκώσει. Έπειτα ξεφουσκώνουμε το ζυμάρι χωρίζουμε σε κομμάτια των 500γρ αι τα βάζουμε στις θήκες αφήνουμε για 40 λεπτά ακόμα και αφού αλείψουμε με το ασπράδι κάνουμε ένα σταυρό από πάνω και ακουμπάμε ένα μικρό κομμάτι βούτυρο. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 160 βαθμούς αντιστάσεις για 45-50 λεπτά.
Καλή επιτυχία.