Ντονατς με γεμιση πραλινα
Βάζουμε λίγη από την ζάχαρη τις μαγιές και το γάλα ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι περιμένουμε να ενεργοποιηθεί η μαγιά (βγαινει πανω απο το αλευρι) και έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε για 8 λεπτά και αφήνουμε να διπλασιαστεί. Αφού έχουμε αφήσει να διπλασιαστεί η ζύμη ανοίγουμε φύλλο 2-3 πόντους κόβουμε με κούπατ(προσοχή φουσκώνουν πολύ) τα βάζουμε σε λαδόκολλα (Αν ειναι δυνατον σε ξεχωριστη λαδοκολλα το καθενα) και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες να φουσκώσουν. τηγανίζουμε με ηλιέλαιο και εφόσον τα αφήσουμε να κρυώσουν βάζουμε την μερέντα αφού την έχω ζεστάνει λίγο με κορνε η σύριγγα. Μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε με ρέντα μαρμελάδα... Πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.