ΚΕΜΠΑΠ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ:Τηγανιζουμε τα κεμπαπ μας τα βγαζουμε απ το τηγανι και στο ιδιο λαδι κοβουμε 2-3 κρεμμυδια φετες ,2 πιπεριες καυτερες και σωταρουμε ελαφρα κατοπιν βαζουμε 10 φετουλες σουτζουκι και 5 φετουλες παστουρμα ανακατευουμε καλα να πανε οι μυρωδιες παντου μετα ριχνουμε ντοματα τριμμενη ή ετοιμη σαλτσα ντοματας τ αφηνουμε να παρει μερικες βρασεις βαζουμε και τα κεμπαπ μας μεσα να γινουν ολα ενα και αφηνουμε λιγο ακομα να βρασουν ολα μαζι.Ψηνουμε 3-4 πιτες για σουβλακι τις κοβουμε στα 4 και τις βαζουμε σ ενα πιατο αλειφουμε αρκετο γιαουρτακι ριχνουμε και κοκκινο πιπερακι και απο πανω τα σαλτσωμενα κεμπαπ μας και τωρα απολαυστε γευση.