Ένα φαγητό που έφαγα στην Πόλη και μου άρεσε πολύ!!! Περιέχει τα πάντα νομίζω και πρωτεϊνη και υδατάνθρακες,πολλά λααχανικά!
Ζυμώνουμε τον κιμά, με το 1 κρεμμυδι πολτοποιημένο, το αυγό, τη φρυγανιά, το ξύδι, ελάχιστη ντομάτα,κύμινο, αλάτι, πιπέρι.
Τσιγαρίζουμε τα 3 κρεμμύδια κομμένα σε ψιλές φετούλες. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τον αρακά. Τέλος προσθέτουμε αλατι, πιπερι, κύβο, κόκκινο πιπέρι, λίγη ζάχαρη και την ντομάτα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα 2 κούπες νερό ζεστό.
Μόλις το φαγητό μας αρχίζει και βράζει προσθέτουμε τον κιμά σε μπαλίτσες από πάνω και συνεχίζουμε τον βρασμό σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι το φαγητό να βράσει και να χυλώσει καλα η σάλτσα του.