ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΦΡΑΤΟΙ
Χτυπάω στο μίξερ τα βουτυρα με την αχνη 10 λεπτα.Ριχνω τις βανιλιες,τα αμύγδαλα (που πρέπει να έχουν κρυώσει) και προσθετω το αλευρι ανακατευοντας να εχω μια ζυμη μαλακια που να μην κολλαει.Πλάθω μπαλακια ή μισοφέγγαρα,τα βαζω σε ταψια με λαδοκολα και τα ψηνω και τα δυο μαζι στους 170 με αερα για 25 λεπτα.Δεν πρεπει να τους ψησουμε παραπανω και να παρουν πολυ χρωμα .Εδώ εχω ενα μυστικο,απο το εργαστηριο ζαχαροπλαστικης που δουλευα.Οταν βγουν καυτοι απο το φουρνο,τους πασπαλιζω με μια ιδεα γαριφαλο τριμμενο!Δεν μπορειτε να φανταστειτε το αρωμα τους!Οταν κρυωσουν πολύ καλα,τους τυλιγω στην άχνη!