Μπατζινα
Τοποθετούμε σε ένα μπολ τη φέτα θριμματισμενη με το χερι,και την γραβιέρα τριμμενη , τα αυγά, το λάδι,το τριμμένο κολοκυθάκι, το μπέικιν, και πιπέρι, το γάλα, το νερό και σιγά σιγά το αλεύρι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας χυλός (όχι πολύ αραιός).
Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι (για να μην
κολλήσει η πίτα μας) και ρίχνουμε το χυλό. Σκορπίζουμε από πάνω τριμμένη τη φέτα με το χέρι (τα 100 γρ.) και το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια σε όλη την επιφάνεια.
Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 45' περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια, και στο τέλος ανεβάζουμε το ταψί ψηλά στη σχάρα ψήνοντας για άλλα 5΄(στους 200° C) να «αρπάξει» η φετα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.