Διπλες - ξεροτηγανα
Συνταγή και εκτέλεση Μαρια Χαμηλακη
Εύκολη
Φθηνή

Διπλες - ξεροτηγανα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Διπλες - ξεροτηγανα

70 γραμ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι ρακί ένα σφηνάκι λεμόνι μια χούφτα ζάχαρη μια πρέζα αλάτι όλα αυτά σε ένα κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις και νερό ίσα να μαλαχτει το αλεύρι, αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί η ζύμη,, και ανοίγουμε φύλλο στον μύλο το φτιάχνουμε πολύ λεπτό κόβουμε τετράγωνα και φτιάχνουμε το σχέδιο, το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές τ αφήνουμε να κρυωσουν και τα μελιτωνουμε,, το σιρόπι μας,, 1 ποτήρι νερό 2 ζάχαρη βράσιμο 5 λεπτά συμπληρωνουμε το μέλι και λίγο χυμό από λεμόνι σε 2 λεπτά σβήσιμο,, σιροπιαζουμε και ρίχνουμε επάνω σισαμι και κανέλα τ αφήνουμε να κρυωσου

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Παρόμοιες Συνταγές

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.