Σπανακοπιτα - Στριφτά μπαστούνια με σπανάκι και τυρί
Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα κρεμμυδια, το σπανάκι μέχρι να κατεβει λίγο σε όγκο. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο,αλάτι πιπέρι και μολις κρυωσει λίγο ακόμα βάζουμε τα αυγά και το τυρί.
Λαδώνουμε μια λαμαρίνα και έχουμε χωρίσει τη ζύμη σε 10 κομμάτια. Ανοίγουμε ένα μεγάλο Φύλλο κάθε φορά και αφού το λαδώσουμε καλά βάζουμε 5 κουταλιές γέμιση κατα μήκος το φύλου. Τυλίγουμε ρολό και τοποθετούμε στη λαμαρίνα. Λαδώνουμε καλά κάθε Φύλλο που βάζουμε και ιδιαίτερα στα πλαΐνα που θα ακουμπησει το επομενο για να ψηθούν καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 175 βαθμούς
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.