Mελιτζανοπιτα
Γεμιση
Καθαριζουμε τις μελιτζανες,τις κοβουμε κυβακια και τις αφηνουμε σε νερο να ξεπικρισουν.Σωταρουμε τα κρεμμυδια ψιλοκομμενα και αφου στραγγισουμε καλα με τα χερια τους κυβους μελιτζανας τους ριχνουμε μεσα στο τηγανι με τα σωταρισμενα κρεμμυδια.Σκεπαζουμε με ενα καπακι σε χαμηλη θερμοκρασια και οταν ψηθουν οι μελιτζανες και κρυωσουν τις στραγγιζουμε με τα χερια να μην εχουν υγρα.Το ζουμι που βγαζει αν ειναι πολυ το βαζουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να σωθει και το δενουμε με λιγο αλευρι.Μετα προσθετουμε τα μπαχαρικα τη φετα και τα αβγα.
Για το φυλλο
Ζυμωνουμε αφηνουμε μια ωρα να ξεκουραστει και χωριζουμε τη ζυμη σε δυο ισα μερη.Ανοιγουμε το ενα φυλλο σε μεγαλο παγκο το λαδωνουμε με φυτικο λιπος αραιωμενο με σπορελαιο και το διπωνουμε πολλες φορες.Το βαζουμε στο κατω μερος του ταψιου,προσθετουμε τη γεμιση και μετα ακολουθως κανουμε και το υπολοιπο μισο και το βαζουμε στο επανω μερος.Χαρασσουμε και ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια ωρα αερα