Ανακατευουμε ολα τα υλικά μας και τα προσθέτουμε στο γάλα σε μια κατσαρολα που εχει ζεσταθει.
Ανακατευουμε σε μέτρια φωτιά μεχρι να δεσει.Αφηνουμε να κρυωσει και τη βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες.
2 φύλλα σφολιατας κομμενα σε 6 λωρίδες. Τις τρυπαμε κατα τοπους και τις ψυνουμε στους 170c. μέχρι να γίνουν χρυσαφενιες. Τις αφηνουμε να κρυωσουν.
Τις τοποθετουμε δύο σε ταψι ' η τσερκι απο πανω τα 3/4 τις κρεμας μας αλλα δύο φύλλα. Προσθετουμε την υπόλοιπη κρεμα με 2 γεμάτες κουταλιες κακάο.
Απο πανω βάζουμε χτυπημενη σαντηγη
300 ml Κρέμα Γάλακτος
Άχνη ζάχαρη
Θρυμματισμένη σφολιάτα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.