Παραδοσιακό φαγητο!!
Καθαρίζουμε πολύ καλά το κρέας και το στεγνώνουμε πάνω σε χαρτί να φύγουνε όλα τα υγρά του!
Μαγειρεύουμε σε ένα σκεύος που μπαίνει και στον φούρνο.
Τσιγαρίζουμε το κρέας σε λάδι να πάρει χρώμα από τις 2 πλευρές. Προθέτουνε ένα μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και δύο σκόρδα ολόκληρα να κάνουν δύο τρεις βόλτες.
Προσθέτουμε το μείγμα από τριμμένη ντομάτα και λίγο πελτέ (όσο κόκκινο το θέλουμε εμείς), αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό να μισό-σκεπαστεί το κρέας.
Καπακώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε τις πατάτες σε κομμάτια, βάζουμε το σκεύος στον προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 -45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες, να μαλακώσει το κρέας και να κάνει μια ωραία σαλτσούλα!!